24/7 PIZZA DELIVERY

24/7 PIZZA DELIVERY Great pizza's with fresh ingredients

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1656 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 Pizza Delivery. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 18:20 Een superlekkere pizza leveren ze af en aardige mensen ook. Ik ben fan en blijf klant.
28 jun 2022 om 2:24 Pizza Margherita was deels verbrand en we hebben lang moeten wachten voor onze pizza's. Helaas was het lauw pizza's. Ik weet wel dat ze lekkere pizza's verkopen maar vanavond was het helaas geen succes. Better luck next time.
27 jun 2022 om 1:49 Super pizza super bezorger .
26 jun 2022 om 18:43 Heerlijk!
23 jun 2022 om 8:09 Ik begrijp echt niet hoe iemand negatief kan zijn over deze zaak. Hoewel ik het niet zou verwachten van een zaak genaamd "24/7 Pizza Dilivery" is dit zonder twijfel de allerlekkerste pizza in mijn buurt!! En ik ben echt een HEEL nukkig persoon...
11 jun 2022 om 14:22 pizzas kunnen beter maar het is het enige wat open is. Bezorging was te laat.
7 jun 2022 om 5:11 Ingridients were not good and less then I expected. The delivery time was too much. It took around 1 hour
30 mei 2022 om 1:40 Super weer
29 mei 2022 om 16:38 ZO een HEERLIJKE pizza's man!!! Serieus!! Ik dacht echt dat de tijd van een echt goede pizza 20 jaar geleden was! Hoop dat deZe kwaliteit blijft, want dan snap ol echt niet dat dit geen veel hoger beoordelings cijfer heeft.
28 mei 2022 om 2:04 De shoarma Pizza was super niet koud en snel bezorgt Moet eerlijk toegeven dat het wel een hele goeie pizza is
25 mei 2022 om 18:44 Super weer