24/7 PIZZA DELIVERY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 Pizza Delivery. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 12:58 Lekkere pizza en snelle bezorging
18 jun 2024 om 14:58 Ik bestel hier veel vaker. Deze x is het voor het eerst mis gegaan omdat de bezorger mijn pizzas had laten vallen. Het is opgelost door 2 nieuwe pizzas te ontvangen maar hij had er eingelijk best wel een drankje bij kunnen doen ofzo
14 jun 2024 om 2:56 Er zat een nagel in mijn eten. En ik ben super ziek geworden hierdoor Ik ga aangifte doen van voedselvergiftiging
13 jun 2024 om 4:57 Warme goed belegde pizza die snel geleverd wordt. 10/10
9 jun 2024 om 1:34 Zorgelijk dat 2 kinderen niet ouder dan 12 ogend na 01:00 in Amsterdam nog komen bezorgen. Deze kinderen horen zelfs in het weekend al lang in bed te liggen en absoluut niet illegaal te werken. Alles was prima verder, maar dit is niet okay.
28 mei 2024 om 7:52 Nou. Eerlijkheid moet: dit is de beste hier, MET AFSTAND. Niet alleen is de pizza ECHT goed, superlekker en prima belegd, ook arriveert ie al 2 keer(!) ZO warm dat ik echt niet weet hoe ze het doen. 10!!
15 mei 2024 om 5:11 Snelle bezorging, helaas is de kwaliteit van de kip achteruit gegaan. Plus het is ook nog kleiner dan voorheen ……..
14 mei 2024 om 12:14 Gevaarlijk lekkere pizza shoarma.
10 mei 2024 om 2:13 Lekkerste pizza van adam en ik ben een kenner. Beter ga je niet krijgen. Shoarma & de kip zijn gevaarlijk!
8 mei 2024 om 12:09 Pizza was weer eens lekker zoals altijd & bezorging was weer eens top!
4 mei 2024 om 15:24 TOP
1 mei 2024 om 2:06 Snelle bezorging, pizza was echt een 10! Echt een aanrader..