24/7 PIZZA DELIVERY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 Pizza Delivery. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 5:42 Is niet voor herhaling vatbaar voor mij. Ik gaf aan pizza kipfilet te willen, maar kreeg shoarma vlees en het eten was niet zo lekker. Maar voor het eten wat in de nachturen nog bezorgd vind ik het nog net kunnen. De bestelling was op tijd.
28 nov 2022 om 5:43 Goed en lekker eten, vriendelijke bezorger, restaurant wat met je meedenkt. TOppers
27 nov 2022 om 21:55 Pizza was 35 cm maar veel te dun, totaal geen pizza te noemen.
25 nov 2022 om 15:19 the pizza came quicker than expected, nice delivery guy and nice pizza
23 nov 2022 om 9:37 Eten was koud
23 nov 2022 om 6:18 eten was niet vers en lauw. leek wel alsof ze het uit de koelkast hadden gepakt en opgewarmd. vroeg nog nog om extra mozzarella, extra kaas, extra kip, maar was niet te zien in de pizza. ze deden champignons erin en dat had ik niet gekozen.
21 nov 2022 om 19:18 Zat amper wat op die pizza, terwijl ik ook nog extra toppings had toegevoegd en betaald.
18 nov 2022 om 16:47 Had ordered a pizza shoarma. With knofloolsaus and sambal with a drink on side was amazing in the cold night.
18 nov 2022 om 2:01 Snelle bezorging pizza was perfect en lekker en nog warm ook
17 nov 2022 om 4:07 Super bezorging dankjewel pizza was ook lekker.
14 nov 2022 om 9:07 mijn pizza kwam helemaal koud aan, terwijl mijn zusje juist heel positief erover was. ik vond dit echt heel teleurstellend.. ik ga dit de volgende keer ook netjes aangeven en hoop dat ik dan een warme pizza krijg. ( want hij smaakte heerlijk! )
11 nov 2022 om 9:50 Pizza was lekker maar koud, terwijl het eten snel kwam..