24/7 PIZZA DELIVERY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 Pizza Delivery. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 3:22 The order never arrived, called the restaurant number and it is a fake number.. just wondering where my 28 euros went…
5 jul 2024 om 6:42 Pizza’ s waren koud en niet naar smaak
4 jul 2024 om 6:45 Normaal altijd goed hier. Helaas laatste 2 keren niet. Pizza koud en bezorging duurt veel langer als voorheen. Jammer.
26 jun 2024 om 5:08 Super snel geleverd en heeerlijk warm!!! Hier ga ik zeker vaker bestellen!!
25 jun 2024 om 9:09 Pizza Margarita was echt heerlijk 10/10
24 jun 2024 om 15:26 Ik vergeet altijd mijn mening te geven terwijl ik vind dat 24/7 pizza het wel verdiend in positieve zin Ik heb hier vaak besteld en ik ben geen 1 keer teleurgesteld! 100% aanrader Bezorgers zijn altijd heel vriendelijk en komen zeer respectvol over
21 jun 2024 om 22:50 Stomend warme SUPERMAN-pizza's!
19 jun 2024 om 12:58 Lekkere pizza en snelle bezorging
18 jun 2024 om 14:58 Ik bestel hier veel vaker. Deze x is het voor het eerst mis gegaan omdat de bezorger mijn pizzas had laten vallen. Het is opgelost door 2 nieuwe pizzas te ontvangen maar hij had er eingelijk best wel een drankje bij kunnen doen ofzo
14 jun 2024 om 2:56 Er zat een nagel in mijn eten. En ik ben super ziek geworden hierdoor Ik ga aangifte doen van voedselvergiftiging
13 jun 2024 om 4:57 Warme goed belegde pizza die snel geleverd wordt. 10/10
9 jun 2024 om 1:34 Zorgelijk dat 2 kinderen niet ouder dan 12 ogend na 01:00 in Amsterdam nog komen bezorgen. Deze kinderen horen zelfs in het weekend al lang in bed te liggen en absoluut niet illegaal te werken. Alles was prima verder, maar dit is niet okay.